Kamera skal peke utover


Hva skjedde med verden?
Hva skjedde med oss?

For 20 år siden brukte vi kameraet for å fange et øyeblikk vi ville minnes. En bursdag, en avslutning, en tur, en naturopplevelse, en vakker skapning eller en overgang til et nytt kapittel i livet. Kameraet pekte utover, på de gode opplevelsene vi opplevde.

Hva skjedde med fokuset vårt?

Nå poserer vi velvillig og kameraet vender innover. Jeg mener ikke å påføre deg skam eller en dårlig følelse, jeg synes bare det er verdt å reflektere over.

Hvorfor vender vi det innover. Hvilke valg tar vi når vi vender det innover.
Hva er det vi ønsker å si med det.

Jeg har ingen svar eller råd.

Svaret må ligge i at jeg håper dette lille innlegget får oss til være mer bevisst på å vende oss utover.

For hvor godt er det å leve «et tenåringsliv» når en er voksen? Hvor godt er det for deg og meg ha dette fokuset. Hvilken lykke gir det egentlig. Og hvorfor har vi behov for det.

På en forbilledlig måte synes jeg Tix vendte kameraet utover på Melodi Grand Prix. «Fallen Angel» ble ingen suksess blant juryen, men han vendte kameraet utover. Nådde de menneskene som trengte en hjelpende hånd. Emelie Hollow synger det så vakkert til Tix: «Du er ingen fallen engel, du er det hele Norge trenger!»

Vi trenger alle å vende kameraet utover.

Ønsker deg en dag hvor kameraet enten er vendt utover eller avskrudd! 😂♥️✌🏼

Ha en nydelig 2.pinsedag med familien din.

 

Det har vært lite blogging fra meg den siste perioden. Livet går i faser, og overskuddet mitt har gått til de nære folka mine, og boka som jeg skriver på. ✍🏼📖