Altså den sittår heilt pærfekt!!!


Svett og god inntok jeg garderoben etter en time og 15 minutter med puls og body balance. Det som møter meg i garderoben er tre vidunderlige jenter.

De står og speiler seg i all sin prakt. Drar tightsen langt inni rumpa, og uttrykker høyrøstet med tydelighet, og med rumpa i fokus; «Altså den sittår heilt pærfekt

Å jenter som jeg ELSKET det øyeblikket! ELSKET!

Aner ikke hvem dere var, men fikk med meg at en av dere snart fylte 18 år.
Litt smånervøs sto jeg i dusjen, og dekket meg halvveis til, i fare for å bli med på det perfekte snapbilde av rumpa deres. 

Men jenter jeg ELSKET øyeblikket! ELSKET!

Dere hausa opp stemningen og heia frem det beste i hverandre. Alle var enige om at dere «eide» og at tightskjøpet ikke kunne blitt bedre.

Nå sitter du kanskje der og lurer på om jeg elsker kropp og tights som er dratt nesten opp til øra. Tights som ikke overlater en millimeter til fantasien. Da kan jeg fortelle deg, at det ofret jeg ikke en tanke.

Det jeg ELSKET var unge mennesker, i normale kropper, med former, som sto rake i ryggen og elsket det de så. Altfor mange gutter og jenter går rundt og føler seg mislykka. Bruker all energi på vonde tanker. Sosiale medier og reklame ødelegger oss!

Idealet, det å få den perfekte kropp krever en disiplin få har. Fokuset på hva som er viktig er skakkjørt. Og mange mislykkes med å nå de umulige målene. 

DERFOR ELSKER jeg når jeg hører at unge mennesker med kropp, er sykt fornøyd! 

Min oppmuntring til deg i dag er du skal tenke på at du er så mye mer enn kroppen din. Vær snill med kroppen din, snakk godt til den og om den! Og kom på trening – der sitter tightsen «heilt pærfekt!»

God fredag!