Nå kommer boka snart!

Kjære leser!

Det er lite dere har hørt fra meg den siste tiden. Livet har flydd avsted og høsten er for fullt i gang med begge tenåringene mine på videregående, og studier og jobb for meg. Skal starte på rektorstudiet om et par uker, og har fått fast faglederstilling på skolen jeg elsker. Helt villt!

Føler meg så velsignet og takknemlig! Sier ikke at livet er perfekt, men du som følger meg vet jo at jeg velger å se på livet som mange sammensatte øyeblikk. Det er så mange gode øyeblikk i mitt liv, som gjør livet magisk.

I tillegg kan du og jeg velge å fokusere på å gi rom til alt det gode,
alt det som holder oss oppe.

Du som har fulgt tekstene mine tidligere, vet jo at følelsen TAKKNEMLIG ligger fremst i hjertet mitt. Det er et valg jeg tar hver dag.

Har du utfordret deg selv på å heie på det gode i ditt liv? Fokusere på det du kan være takknemlig for? Hvis ikke så anbefaler jeg deg å prøve det!
Livet blir seriøst bra av det!
Du kan møte mye motstand,
og allikevel kjenne deg takknemlig.

Husk det viktigste;
Du er elska! Han som skapte deg,
blir aldri lei av deg,
uansett hvor mislykka du føler deg!

Ville egentlig stikke innom og fortelle at om noen måneder så skal boka mi være i trykken! Jeg er så stolt, så takknemlig, redd og ydmyk. Håper du vil kjøpe boka! Da blir jeg glad!

Du kan bestille den i min innboks på Instagram eller FB. Boka kommer selvsagt også ut på nettet og i noen butikker. Jeg holder dere oppdatert!

Ha en nydelig høst! Jeg skal prøve å være mer aktiv her! Takk for alle oppmuntringer og meldinger fra dere som savner bloggen.

Ta vare på deg selv! Du er helt unik!