Hva er grunntonen i ditt liv?


Hva er grunntonen i ditt liv? Soundtracket. Sangen du kjenner er deg. I
dentiteten din. Den du egentlig er og vil være.

Hvem ønsker du å ligne? Når du tør å kaste maska, og den nakne sannheten er synlig. Hvem er du da?

Bloggen kommer sent i dag, og den er inspirert av en av pastorene i kirka mi. Grunntonen i vårt liv er viktig. Og hva vi stemmer den tonen mot, er helt avgjørende, for å kjenne den freden, som overgår vår forstand.

Hva preger din identitet, og hva velger du at skal bygge og forme din identitet. Han som skapte oss er tydelig på hva han tenker om oss. Han omtaler oss som «Hans verk.» Mesteren har skapt oss og han er fornøyd.

Fundamentet i din identitet er ikke din sykdom, sorg eller mislykkethet. Du er hans verk, og du er unik. Han forteller oss at «Her er ikke jøde eller greker, her er ikke slave eller fri, her er ikke mann eller kvinne. Dere er alle én i Jesus.» Dette berører og utfordrer i samfunnet vårt i dag. Et samfunn preget av nød, av press og stress.

Han som formet deg, ønsket deg akkurat sånn som du er. Med litt klumpete nese, litt skjeve tær, en artig fasong, litt småhissig og morgentrøtt. Du er elsket akkurat som du er. Han har en plan og en hensikt med ditt liv.

Du er verdifull – ikke verdiløs.

Ingen kan ta din plass hos Gud. Du kan ha en håpløs fortid – men Gud vil gi deg en fremtid. Han gleder seg over deg, og han jubler over deg.

Stem grunntonen din opp mot HAN som skapte musikken. Plutselig skal du få kjenne de skjønneste harmonier i livet!

Klem fra

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg