Italiensk pizza

Reklame | https://www.kitchentime.no/p/pizzastein


Ok, lillebror er rå på italiensk pizza. Jeg ble inspirert, og for første gang har jeg forsøkt meg. Må rett og slett dele dette, for det er noe, i all ydmykhet, av det beste jeg har smakt. Lag deigen 2-3 dager før du skal bruke den. Den skal kaldheve i kjøleskapet.

Dette trenger du:

1 kg pizzamel (tippo 0,0 mel)
1 pk tørrgjær (kan nok halveres)
7 dl kaldt vann

Fremgangsmåte:

1. Bland alt i kjøkkenmaskin. Elt i 20 min.
2. La det stå 2 timer på benken.
3. Del deigen i fire emner og legg i fire isbokser.

 

Pizzasaus:

6 tomater
1 chili (grønn)
1 gul løk
2 fedd hvitløk
Frisk basilikum og oregano
3 ss god oliveolje
1 ts sukker
Salt og pepper
2 ts Pizzakrydder

Fremgangsmåte:
1. Ta alt i blender
2. Kok opp til det tykner
3. Frys ned

Velg hvilket fyll du vil ha. Jeg hadde spekeskinke, Chorizo, bacon, pepperoni og rikelig med mozarella og cheddar.

Stek på pizzaplate på grillen i 3-5 min på maks varme.

Judge

 

Jeg brukte bakepapir som jeg klipte vekk kantene på. (Det tåler ikke så sterk varme). Deretter strødde jeg griljermel på bakepapiret og la deretter på deigen. Husk å ha olje på hendene når du trykker ut pizzadeigen.

Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg