Lapskaus for dummies


I dag får du husmannskost alla Julie. Er du som meg litt på hæla med tanke på middagslaging om dagen, så er denne retten enkel. Tar 15-20 min å lage. Smakfull, enkel og god.

Jeg kaller den Lapskaus for dummies. Ikke for at du skal føle deg dum, men for at du skal tenke at lettvint løsninger fungerer helt fint i en stressende hverdag. 

Svensken liker ikke erter, men han merket ikke at de var der. Kanskje var det fordi det var svensk ertesuppe? Eller kanskje han var positiv for å glede wifey, men da skal han itilfelle ha takk for det.

 

Dette trenger du;

5 poteter
3 gulrøtter
1 pakke svensk ertesuppe
1 løk
2 charlotteløk
2 pk baconpølse fra Jacobs
(6stk, 80% kjøttinnhold)

20 g melange
1 ts salt
1 ts pepper

Fremgangsmåte;

1. Skrell og del opp poteter i terninger
2. Skrell og del opp gulrøtter i skiver
3. Kok opp poteter og gulrøtter i egen kjele ( Cirka 15min)


4. Kok opp ertesuppe. (Følg bruksanvisningen)


5. Hakk all løk i små biter
6. Skjær pølsene i skiver
7. Stek pølser og løk i stekepanne


8. Hell av vann på poteter og gulrøtter
9. Bland alt sammen
10. La alt småkoke sammen i 5 min

Server med flatbrød! Nok til 4! Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg