I dag får du husmannskost alla Julie. Er du som meg litt på hæla med tanke på middagslaging om dagen, så er denne retten enkel. Tar 15-20 min å lage. Smakfull, enkel og god.
Jeg kaller den Lapskaus for dummies. Ikke for at du skal føle deg dum, men for at du skal tenke at lettvint løsninger fungerer helt fint i en stressende hverdag.
Svensken liker ikke erter, men han merket ikke at de var der. Kanskje var det fordi det var svensk ertesuppe? Eller kanskje han var positiv for å glede wifey, men da skal han itilfelle ha takk for det.
Dette trenger du;
5 poteter
3 gulrøtter
1 pakke svensk ertesuppe
1 løk
2 charlotteløk
2 pk baconpølse fra Jacobs
(6stk, 80% kjøttinnhold)
20 g melange
1 ts salt
1 ts pepper
Fremgangsmåte;
1. Skrell og del opp poteter i terninger
2. Skrell og del opp gulrøtter i skiver
3. Kok opp poteter og gulrøtter i egen kjele ( Cirka 15min)
4. Kok opp ertesuppe. (Følg bruksanvisningen)
5. Hakk all løk i små biter
6. Skjær pølsene i skiver
7. Stek pølser og løk i stekepanne
8. Hell av vann på poteter og gulrøtter
9. Bland alt sammen
10. La alt småkoke sammen i 5 min
Server med flatbrød! Nok til 4! Lykke til!