BLÅMANDAG – før fetetirsdag og askeonsdag

I dag er det blåmandag! Blåmandag er dagen etter fastelavnssøndag! Den er to dager før den vestkirkelige kristne fastetiden begynner.

Etter blåmandag kommer fetetirsdag og deretter askeonsdag. Askeonsdag starter den 40 dager lange fasten, som varer frem til påske. Fasten er satt til 40 dager, til minne om da Jesus var i ørkenen i 40 dager.

Du som leser bloggen lurer kanskje på hva jeg vil med denne kirkehistorien. 😂🤞🏽Ok, følg med – dette vil jeg;

Jeg vil oppmuntre deg! Oppmuntre deg til å bruke tid til refleksjon over noen småting i livet ditt! Du trenger ikke bry deg om fasten, men bry deg om ditt eget liv! Vi får alle utdelt 24 timer i døgnet. Noe krever mye av vår energi. Er du bevisst på hva? Er du er offer for tidstyver i ditt eget liv? Eller tar du kontroll over tiden du får utdelt? 

Er det noe i ditt liv som river deg ned? Er det noe som tapper deg for krefter? Er det noe du bruker tid på som er destruktivt for ditt hjerte? Er det noen mennesker du bruker mye energi på, som bare trykker deg ned?

Jeg vil oppmuntre deg til å ta en sjekk, og gjøre opp en status!

Kanskje bruker du for mye tid på deg selv? Kanskje dreier livet seg om å se bra ut, spise riktig og trene riktig? Kanskje er livet tomt?

Eller er jobben blitt ditt alt? Det fyller tankene dine fra morgen til kveld. Det suger all energi ut av deg? Kanskje er livet bare blitt stress?

Kan det være at livet du lever kun betyr noe om det blir publisert? Har sosiale medier tatt overhånd? Styrer likes og følgere humøret ditt? Kanskje er hele livet blitt det sterke og vonde språklige virkemiddelet sammenligning?

 

Vi mennesker trenger av og til å gjøre en energijustering og ta en restart! Det kan innebære nye valg og prioriteringer! Disse prioriteringene kan være gull verdt! Lykke til med dine nye valg! Jeg har en plan for mitt! ☀️

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg