DU ER MER ENN GOD NOK

 

Du er mer enn mer enn god nok sang tusenvis av barn denne høsten! De sang av full hals, vrikket, lo, proklamerte i kor med koordinerte bevegelser til BLIME dansen 2019! 

Lærerne sto godhjerta, svette, håpefulle i blikket, sendte varme tanker oppover om å la dette bli en sannhet i barnas liv!

Det berørte langt inn i sjelen. Gåsehudfaktor og klumpen i halsen satt i første refreng! For et statement!  For en fremtid! Tenk om dette utropet ble sannhet i de unges liv! Ja, i ALLE menneskers liv!

Denne setningen strider så totalt mot hva samfunnet forteller oss i dag. Vi blir veid, stilt krav til, målt fra topp til tå! Er du innafor? Er du utenfor? Mener du noe annet enn flertallet? Er du god nok? 

De unge har ifølge undersøkelser aldri før vært mer triste og tunge til sinns. Psykologer hevder at det nettopp handler om dette – følelsen av å aldri være god nok.

Dette griper hjertet mitt i de innerste hjertekamrene. Det gjør vondt å tenke på at 1/4 av den neste generasjon skal vokse opp og tenke at de ikke er gode nok! 

Det berører urkraften i meg. (Den finns der, skal ikke utbrodere, men det fantes ikke tvil da jeg fødte min første store kjærlighet.) Den kraften er så sterk. Og den blir berørt NÅ! Og jeg håper du lar deg berøre!

Leser du dette så ta følgende ord inn i hjertet ditt. DU ER UNIK! Du er unik fordi du er du! Fordi du er skapt! Det er hensikt med ditt liv! Du er mer enn mer enn god nok! 

Du er mer enn karakterene dine! Du er mer enn karrieren din! Du er mer enn lønna de! Du er mer enn stillingen din! Du er mer enn bilen du kjører, huset du eier eller huset du ikke har! Du er mer enn kroppen din! Du er mer enn kiloene du aldri får av deg!  DU ER UNIK! 

Gi disse ordene et eget rom i hjertet. Gi rommet nok lys. Tilfør det rommet oksygen! Slipp gjester inn i det rommet av og til. Vær takknemlig for at du har livet! Lev!

Du er mer enn god nok fordi du er du!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg