FAMILIE ER ALT

Reklame | https://c.mtpc.se/tags/link/2046360

Familie er en UNIK greie! Livet med folk du kan være 100% avslappet med! De kjenner dine gode sider, de tåler og justerer dine dårlige sider.

De er en heiagjeng som står ute i høljene regn og i solskinn. Om du ligger bakerst eller først i feltet, så heier de like helhjertet! De har troen på deg, selv om omstendighetene burde tilsi det stikk motsatte!

Når du går på trynet i livet, så kjenner de hjertet ditt og vet at du ikke hadde planer om å ta sjansene for fall, før du ligger pladask i søla! De drar deg ut av søla, vasker deg, gir deg rene klær og varm kakao. FAMILIE!

De savner deg når du er borte. De gleder seg på ordentlig til å se deg igjen! De elsker deg og heier på deg! De bekymrer seg når du er ute på lang reise på andre siden av jordkloden, og de er happy når du lander på norsk jord. Og de forventer en sms så fort du har dekning.

Familie forteller deg når du er for snill, de ser når du gir alt for alle og sliter deg ut! De justerer deg, og ber deg om å være flinkere til å slappe av. De beskytter deg fra deg selv.

De gir deg aldri opp! Familiekonseptet er unikt! De dropper lavkarbo, fordi fellesskapet rundt et bord er en av livets himmelske gleder!

Familien er med deg når sorgen tærer på hjertet. De mister nattesøvnen, og ber om at du skal ha det godt i livet. De bekymrer seg for deg, selv om de vet at bekymring ikke hjelper noe. Familien deler din sorg og løfter deg opp ved å gjøre den mindre.

Familien er å sammenligne med greiner på et tre. Vi vokser i ulike retninger, men vi har de samme røtter. Vi trenger den samme næring, og strekker oss sammen mot lyset.

Når de gamle i familien puster sine siste åndedrag, er det som om hjertet rives ut av oss som står igjen. Vi vet at døden er avslutningen på dette livet, men kjærligheten er så sterk, så nær, så god.

Min familie er ALT for meg! Og jeg vet at jeg er velsignet. Jeg kjenner mange barn og venner som har en annen historie.

Til deg som har en velfungerende familie, så ønsker jeg å oppmuntre deg til å være takknemlig for det!

Mange ville gitt alt for å kjenne på disse følelsene jeg beskriver ovenfor! Og mange av oss, kan ta andre mennesker som trenger denne følelsen, under våre vinger!

Gina Tricot////////

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg