Hvem er du uten tittel og etikett ?

Brått ble livet snudd opp ned. Brått kom stillheten. Brått hadde vi mye tid med vår egen hjerne. Tankene kommer. Tankene går. Det er noe vi er helt trygge på. Vi tenker 70 000 tanker i løpet av et døgn.

Hvem er du i tankene dine. Hva skjedde da du ble isolert? Er du den samme? Hvem er du når du er alene? Uten tittel. Uten etikett. Du er deg. I ditt hus. I din hage. Med din flokk. På godt og vondt. Liker du den du er?

Du er ikke lenger sjef. Du er ikke administrerende direktør. Du er ikke lenger avdelingsleder. Du er ikke lenger klassens flinkeste. Klassens peneste. Eller klassens klovn.

Du har hjemmekontor. HJEMMEKONTOR. Du er kjæreste, søster, bror, sønn, datter, mor eller far. Du er deg. Avkledd, sammen med din flokk. Sjef i eget liv.

Hvem er du da? Er du glad for den du er blitt? Er du egentlig den du vil være? Er du en våpendrager for dine kjære? Eller er du til besvær? 

Det er tid for å tenke. Justere seg selv. Bli venn med sjelen, tankene og finne gleden!
Du fortjener det, for din egen del! Du er unik! Kanskje ser du det ikke selv? Du er god nok! Kanskje tid for å finne ro i det? 
Tid for å si noe fint til deg selv. Si at du er god nok som du er! Uten tittel. God nok fordi du er skapt, og fordi du er du!

Trygve Skaug, min favorittdikter for tiden, får sagt det på en varm måte, igjen.

Ha en fin uke! Jeg heier på deg! Takk for at du leser og deler! ♥️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg