Kampen om ditt liv


«For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørket», står det skrevet i en bok jeg leser mye i.

Her står det nøye beskrevet hva vi kjemper mot. Det står ikke at livet er lett. Vi er ikke lovet et liv uten problemer, smerte og tap. Det står at vi har en kamp mot mørket. Det er alvorlig og viktig å være klar over.

Det er en kamp om ditt liv.

Mørket vil råde om vi slipper det til. Du tenker kanskje: «Ingen er vel så dumme å slippe mørket inn». 

Problemet er bare at mørket er listig. Mørket «tar deg» i dine svakeste øyeblikk, og finner dine svakeste sider. Mørkets mål er å bekjempe deg. Det er radikalt, men for meg en alvorlig sannhet.

Der det finnes lys,
der forsvinner mørket.

Og der har vi svaret på hvordan vi kan bekjempe mørket i vårt livet. Det står at vi skal ta på oss Guds fulle rustning, så vi kan holde stand mot mørkets angrep. Guds fulle rustning dekker hele deg.

Det betyr at han vil ha hjertet ditt. Selve kjernen i hvem du er. Han vil beskytte deg i kampen om ditt liv.

Det er trist hvordan generasjoner av mennesker har forlatt lyset, fordi de er skuffet over hvordan lyset er presentert i deres familie eller miljø.

Om det er deg, så har jeg lyst til å fortelle deg at lyset fortsetter å lyse. Lyset er godhet. Lyset forsvinner ikke, gir deg ikke opp, slutter ikke å lyse og det kan fordrive mørket i ditt liv.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg