Livet på sosiale medier

📷 «be amazing»


Dette bildet beskriver livet på sosiale medier ganske bra. Vi fremstår selvsagt med den polerte siden for «vår verden.» Og kanskje er ikke det så rart? Kanskje er det faktisk helt naturlig?

Jeg tenker at vi mennesker vet dette! Vi vet at livet gir og livet tar! Vi vet at livet kan være brutalt og tungt. Vi vet at det finnes en bakside!

Sosiale medier slo for alvor gjennom i Norge for ca 13 år siden. Vi har brukt mange år på å la oss provosere over «den perfekte verden» der ute.

Kanskje på tide å bruke energien på noe annet? Vi vet det jo. Vi vet at livet er mer enn en polert forside. Vi vet at det finnes en bakside. Vi vet at det eksisterer nok av filter og programmer som gjør oss vakre.

Spør du meg er ungdommer i dag ganske våkne på dette! De omtaler det livet «som fake», og mange gidder ikke å la seg påvirke! Kanskje er det verre med den «unge voksne generasjonen»?

Sosiale medier er kommet for å bli. La oss bruke det positivt! Vi har jo en utrolig mulighet, til å spre godhet til vår omverden.

Samtidig er dette livet selvsagt sammensatt! En bønn fra et sosiallærerhjerte, er å beskytte barna fra sosiale medier. Følg anbefalte aldersgrenser og involver deg i barnas digitale liv! Gi barna regler for skjermtid. De trenger å leke, være fysisk aktive og slappe av uten skjerm!

Til deg som er ung, velg hvem og hva du vil følge på sosiale medier! Du velger hvem du vil at skal påvirke ditt liv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg