OPPGJØRETS TIME  MED ORDET SLITEN

SLITEN, dette ordet vil jeg ta et oppgjør med! Hensikten min er å bevisstgjøre deg.For når er du sliten? Og når er det trøtt? Når har du vært for lenge på skjerm? Og når beveget du deg sist i frisk luft? Sliten sa du? Tenk på den du!

Kjære generasjon z eller snøfnugg om du vil! Vær nå litt motstandsdyktig! Ikke la vinden villede deg til å tro at du er så veldig SLITEN! Mest sannsynlig er du trøtt! Ikke la samfunnet få deg til å tro at du ikke tåler noe, finn frem drivkraften i deg! Urkraften, den som er lengst der inne!

Det er ikke farlig å være trøtt i kropp og sinn etter en lang skoledag eller arbeidsdag. Det er faktisk ganske sunt! Det kan gi deg en følelse av mestring, om du velger det!

Ord er MAKT! Og det kan få makt over deg og dine tanker! Om du velger å tenke at du er så sliten, så blir du til slutt sliten av å høre deg selv si ordet!

Tilbake til mitt første innlegg om TAKKNEMLIGHET. Ta et valg davel! Vær takknemlig for at du kan kjenne deg trøtt. Vær takknemlig for at du har en kropp som sier ifra! Lev! Bli litt trøtt! Sov! Gå en tur og vær takknemlig for at du har muligheten!

Og ordet SLITEN, ta det kun i bruk når du VIRKELIG mener det!  Ta energien tilbake! Bestem deg for å være sterk!

Oppgjørets time er kommet!

God lørdag!

Attachment.png
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg