Perfekt uperfekt


Har du en venn du skulle ønske at kunne «ta på seg dine briller» og se verden gjennom ditt perspektiv. 
Du vet denne vidunderlige vennen som har et helt «forstyrra» bilde av seg selv, anser seg selv som mindre verdt og i de mørkeste dagene som søppel. 

Det du ser er godhet, et varmt hjerte, du ser gaver og talenter som blir gravd ned, i redsel for at angsten skal overvinne.

Du elsker din venn, men din venn forsøker etter alle kunstens regler å gjøre seg lite elskbar. Og kanskje har vennen din dratt det så langt, at til og med du av og til har gitt opp. Hatet vennen din har vendt innover ble plutselig vendt utover, og vennskapet ble satt på prøve.

Å se seg selv med
nådebriller er ikke lett.

Vi mennesker har så lett for å henge oss opp i alt som kunne vært annerledes og bedre. Vi skammer oss og er vår egen fiende.

I dag har jeg lyst til å oppmuntre deg.

Du som tenker at du ikke er god nok.
Du som har landet på at du er søppel.

Du tar feil! Du tar så skammelig feil! Du er helt unik. Ingen er akkurat som deg! Ingen tenker akkurat dine tanker. Ingen smiler som du gjør. Ingen ler som du gjør. Du har verdi. Du er elsket!

Og du det går helt fint å ikke være perfekt. Ingen er det! 😂✌🏼Noen pynter bare på fasaden, for at det skal se slik ut. Under maska er vi alle sårbare og uperfekte vesner fulle av feil og mangler.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg