Trondheim – Bodø 12 timer

What a day! What a life! For en natur! Norge leverer. Det er magi på høyt plan. Du kan si jeg er møkkalei av å kjøre bil, men for en vanvittig fin opplevelse. Når hjernen omstiller seg, og vi «bare» har tre timer igjen! 😂 Hjernen asså!

Fra Trondheim til Bodø har vi totalt sett brukt 12 timer. Vi har hatt mange stopp. Første i Levanger. Nære venner har bodd der, måtte oppleves, og vi har vært på Intersport! 😂 Svenskepojken måtte ha nye skor og turkläder! 🗻

Neste stopp var Grong. Der hadde vi nydelig førsteklasses lunsj! Minsten som har en del erfaring med jaktlivet tok ansvar.

Tredje stopp var Mosjøen! Rett ved ladestasjonen var det en vill zipline. Det som var kult, var at hotellet som var rett ved siden av, er det vi har leid oss inn på, på vei hjemover. Historiske Haugans hotell! I Mosjøen ble det svensk limpabrød med nugatti! Nydelig anrettet på panseret.

Fjerde stopp var Polarsirkelen på Saltfjellet. Magisk! 🥰På vei dit kjørte vi forbi Svartisen. Sier det igjen; Norge er vakkert!
 

Siste stopp var kun for lading, det var Storjord. Det er siste Tesla supercharger før Bodø og Lofoten, så vi måtte «fylle tanken».


Så var det Bodø! Endelig!
Her møtte vi våre skjønne venner.

Deilig indisk middag og fellesskap var sykt digg! I morgen er det ferja over til Lofoten. Nå er kl.00.06, solen skinner og vi tar kvelden! 😂♥️☀️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg